07 octubre 2011


JAIME I


9 d'octubre la
entrada del rei Jaime I en 1238.


En L’eliana


En aquest dia es celebra el 9 d’octubre a València amb la vinguda de Jaume primer fill de Pere II catòlic i de Maria de Montpellier.


El diumenge 9 d'octubre a les 12 hores i des de la plaça d'Europa es donarà el tir de sortida al XXIV Ciclopaseo Vila de l'Eliana, una activitat esportiva familiar de gran arrelament a L'Eliana en la qual cada any participen al voltant de 1500 veïns i veïnes de totes les edats.

I a la vesprada a partir de les 18:00 hores en el Passeig Secondo Baldín del Parc de la Pinada tindrà lloc la ja tradicional Fireta del 9 d’octubre aquest any amb la participació de col·lectius del municipi que donaran a conèixer les seves activitats proposant-nos tallers, jocs i esports tradicionals valencians per a totes les edats.

Participen en aquesta edició: l'associació de colombaires; l'associació de jubilats i pensionistes; The Mudeitors, grup de joves artistes de la KQ; Jose Corberà, professor de gimnàstica del C.P. L’Olivera que coordinarà els jocs tradicionals, a més d'altres col·lectius de L'Eliana.


1 comentario:

  1. El tipus de lletra no varia, no es diferencien clarament les parts del text i que ha d'acomplir la notícia, llàstima... també podeu millorar el contingut... ànim, a la pròxima millor!

    ResponderEliminar