22 mayo 2010

Estimat dietari

Estimat dietari:

No puc creure que estem ja de viatge de final de curs, hem arribat per la vesprada a Pisa, hem visitat la torre inclinada , quina por quan estaven dalt del tot!!!
Després de visitar la ciutat que és molt bonica, hem anat a bus i ens hem anat cap a Florència per a passar la nit i de poc que hem vist per la nit. Demà ens espera un dia molt bonic.


Benvolgut dietari:

Hui hem estat tot el dia a Florència , que és una ciutat molt bonica, hem passejat molt i estem molt cansats però ha valgut la pena.

Crec que hui vaig a arribar a l´hotel i vaig a caure dormida.


Estimat dietari:

Fa ja uns dies que no et conte res del meu viatge, a vore:
Estiguerem a Florència un dia més i després ens en anarem a Siena que és molt bonica també, en aquesta ciutat ens ho passàrem genial perquè hi havia un ambient molt bo.
Després en vam anar cap a Roma, arribàrem per la nit, per això no vegerem quasi coses ja que devien anar a l´hotel per a descansar i preparar-nos per al dia seguent….
Al dia seguent fou molt intens perquè vam anar tot el matí al Vaticano a veure el museus , la plaça ….i la vesprada fou lliure amb la qual cosa anàrem a la fontana di trevi, a la boca de la verità, l’arc del triomf, etc.
Al dia seguent anàrem tot el matí amb un guia a la Roma imperial, es a dir, el coliseu, el foro, el panteón ... etc
I per la vesprada ens anàrem tots a prendre gelats perquè feia una calor insoportable.
Els gelats estaven molt bons i ens sentaren de meravella!

Però aquest viatge està a punt de finalitzar. I això em dona molta pena però sempre ens quedarà en bon record d´aquet meravellós viatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario