10 febrero 2013

La invasió zombie.

Això era una vegada uns científics que estaven experimentant amb persones, un nou alterador genètic. Van fer un alterador genètic. Van fer molts avanços i van descobrir efectes secundaris del experiment, aquestes efectes eren: pell ennegrida, llavis reduïts, dents més grans i fam per carn humana. Quan aquest efectes van sorgir en la gent que havia anat a la proba van convertir-se en zombis i van mossegar a tots el presents . Els zombis seguien transformant a totes les persones que havia. En poc de temps van aconseguir colonitzar tota la ciutat.


Les cases estaven abandonades i tota la ciutat deserta. Quedaven pocs supervivents i havia un xicotet grup de uns cinc persones que intentaven eixir de la casa perquè estaven entrant zombis, van aconseguir eixir amb moltes dificultats. Javier el millor tirador del grup, Ivan un assassí en sèrie, Carlos, un xic que está molt mal de la azotea, Rosalia una profe de lengua, i Bartolomé que és el més escoréis del grup. Desprès es van ajuntar amb altres dues persones: Paula i Patricia dues germanes que llevaven molt de temps sense veure’s. Amb les armes que portaven van aconseguir fer un pont a un cotxe i eixir ràpidament de la ciutat amb una caravana gegant. Van estar dies fins encontrar un lloc on descansar durant uns quants dies.

Als catorze van començar a aparèixer uns quants zombis i van agafar per sorpresa al grup. Van agafar a Paula i no va poder escapar.

Patricia es va afectar molt per la pèrdua de la seua germana que era molt important per a ella i quasi es va suïcidar per a estar amb la seua germana.

Van decidir anar cap al laboratori on va començar tot però es van donar compte de que estava tot ple de zombis i no podrien entrar. Van decidir usar la caravana per a apartar els zombis. Van millorar la caravana posant-li ferro per davant per a anar a tota velocitat contra el zombis. L’estratègia era posar a dos tiradors pujats a unes torres que hi havia per a les dues bandes i un altre tirador damunt de la caravana, tots els demes estaven dins fins que atravessàren la zona amb zombis després eixien i entraven en la base.

El dos tiradors de les bandes anaven a ser Javier i Carlos. Damunt anava a estar Patricia que havia millorar en el tir. Tota la resta anàven amb armes per a defendre’s.

El pla anava a començar Carlos i Javi ja estaven en les seues posicions, Patricia estava buscant la forma de no moure’s massa i els demes estaven tots llestos. Patri va donar l’ordre i va començar Ivan que era qui conduïa el cotxe anava accelerant molt ràpid van entrar en l’embolic i van arrossegar molts Javi i Carlos ja avien matat vint o trenta. El pla funcionava perfecte quan de sobte. Un zombi Super desenrrotllat va aparèixer de sobte tenia un braç allargat i el ulls negres com la cendra, era molt diferent als demes podia moure’s ràpidament i el cos era molt flexible .

Van seguir al zombi fins que va entrar en la base allí el van perdre de vista. Anaven tots junts però se’ls menjava un per un, al final a soles van quedar Ivan i Bartolomé. Van aconseguir llegar al centre de la base. Quan anaven a aconseguir l’antídot va aparèixer el zombi van lluitar contra ell fins que van aconseguir disparar-li al cap i matar-ho.

Van eixir i van donar-li l’antidot a tots el zombis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario